Overfør 5.000 kroner med MobilePay

18. september 2015​

Overfør 5.000 kroner med MobilePay

MobilePay hæver beløbsgrænsen på daglige overførsler til 5.000 kr. og inden nytår kan der i butikker betales for op til 10.000 kr.

​​Nu kan du overføre op til 5.000 kr. om dagen med MobilePay.
Der er lyttet til brugerne af MobilePay -og nu kan du overføre 5.000 kr. dagligt. Både privat og når du køber ind. Ud over muligheden for store indkøb i supermarkedet er det til glæde for jer, der f.eks køber brugt på Den Blå Avis, jer der lægger ud for restaurantbesøg og jer der vil købe løs på loppemarkeder eller lagersalg. Inden nytår sættes grænsen yderligere op til 10.000 kroner ved handel i butikker.

”Da vi lancerede MobilePay for 2½ år siden var beløbsgrænsen 500 kr. MobilePay bruges fortsat primært til de små, hurtige betalinger. Efter vi har hævet beløbsgrænsen fire gange ligger gennemsnitsbeløbet i MobilePay på ca. 250 kr. Når vi alligevel hæver grænsen til 5.000 nu - og 10.000 kr. senere i år, så skyldes det, at det går stærkt med udrulningen af MobilePay til erhvervslivet. Vi ønsker ikke at  sætte vores brugere i en situation, hvor de rammer en beløbsgrænse, fordi de har brugt  MobilePay til flere forskellige ting i løbet af dagen”,
siger Mark Wraa-Hansen, chef i MobilePay.

Samme sikkerhed
Skulle du miste din mobiltelefon - eller har du mistanke om at din MobilePay er blevet misbrugt, så dækker vi dit tab. Kontakt os hurtigst muligt efter misbruget.

Online er der fortsat ingen grænse
I webbutikker kan du fortsat handle uden beløbsgrænse og det er nemt. Du indtaster dit telefonnummer i webbutikken, godkender det i din MobilePay app og købet er gennemført. Du slipper for at indtaste kortoplysninger, udløbsdato og sikkerhedsnummer. Det hele kan foregå på mobilen.  

Mere end 1000 netbutikker modtager betaling med MobilePay Online
 

NemID

Hvis du ikke allerede har valideret din MobilePay med Nem ID, så er det nemt og kan gøres lynhurtigt i appen. Valideringen skal kun gøres én gang, men er nødvendig for at du kan gøre brug af den hævede beløbsgrænse. Har du tidligere valideret dig, skal du ikke foretage dig yderligere.

Sådan gør du
Gå ind i menuen, tryk på ’Indstillinger’ og vælg ’Læs mere om beløbsgrænser’. Herfra guides du gennem valideringsprocessen, når du trykker på den blå bjælke.