Tre nye butikskæder klar med MobilePay ved kassen

15. december 2015​

Tre nye butikskæder klar til betaling med MobilePay

Uanset om det er garagen, soveværelset eller den firhjulede der skal shines up, så kan du fra i dag betale med MobilePay, når du handler i Jysk, Bauhaus og hos T. Hansen.

​​Jysk, Bauhaus og T.Hansen er klar til at modtage betaling med MobilePay ved kassen.
Fra i dag kan du betale for alt fra hovedpuder til vinkelslibere og scooterdæk med MobilePay. MobilePay er klar i alle 100 Jysk-butikker, 16 Bauhaus-varehuse og 76 T.Hansen butikker. Og det gælder både ved køb i butikkerne og i deres webshop.
 
”T.Hansen, Bauhaus og Jysk er velkendte navne blandt danskerne og butikker med kunder i alle aldersgrupper. Fælles for kæderne er, at de har besluttet at indfri kundernes forventning om at kunne betale med MobilePay i alle deres butikker i Danmark - uanset om købet sker på nettet, i en butik eller i et midlertidigt udsalgssted,” fortæller Deniz Hansen Cartilli, chefkonsulent i MobilePay.
 
Flere og flere butikker integrerer MobilePay i kassen
I løbet af 2015 har flere butikker og kæder valgt at integrere MobilePay i kassen. Det betyder, at du nu kan bruge MobilePay til at betale for dine dagligvarer i blandt andet Føtex, SuperBrugsen, Rema1000, Bilka og Netto. Det samme gælder, hvis du skal købe burgere hos McDonald's, kaffe hos Starbucks eller løbetøj til nytårsfortsættet hos Sport 24.
 
 

Se her hvordan du betaler med MobilePay ved kassen

 

Her er et udvalg af de butikker, der har integreret MobilePay i kassen

REMA1000
Matas
Føtex
Bilka
Netto
T.Hansen
JYSK
Bauhaus
Jack & Jones
MENY
Selected
Din Tøjmand
Vero Moda
Skoringen
Starbucks
Sport 24
Midttrafik
Kaufmann
McDonald's
 
Se i videoen hvordan løsningen virker ved kassen (00:46).