Spar penge når du handler med MobilePay

24. september 2015​

Spar penge når du handler med MobilePay

I dag lancerer MobilePay et bonusprogram, der i første omgang er klar i små og mellemstore butikker i Lyngby. Målet er, at MobilePay Bonus bliver rullet ud i hele landet - til gavn for alle, der betaler med MobilePay.

​​Du kan bruge de optjente bonuskroner næste gang du handler i butikken -eller når det ellers passer dig.
Det er slut med klistermærker, samlehæfter og loyalitetskort i pengepungen. Hver gang du betaler med MobilePay, opsparer du nu automatisk bonuskroner, hvis butikken du handler i tilbyder MobilePay Bonus. De tilmeldte butikker tilbyder minimum 5% af dit køb i bonus, og du kan bruge de optjente kroner næste gang du handler i butikken -eller når det ellers passer dig. I MobilePay-appen får du let et overblik over, hvor mange penge du har optjent i hver enkelt forretning.

”I første omgang ruller vi konceptet ud i begrænset omfang, så vi kan se, hvad kunderne og butikkerne synes om vores nye initiativ. Vi har valgt at gøre Lyngby til Danmarks første MobilePay Bonus-by. I næste fase vil vi teste løsningen grundigt hos en eller to landsdækkende kæder og også tilbyde at understøtte eksisterende større bonusprogrammer. På sigt er ambitionen at kunne tilbyde kunderne bonus, hver gang de betaler med MobilePay,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay i Danske Bank.

Spot den gyldne mønt
I Lyngby er omkring 25 butikker med fra start og de involverede butikker i byen tager positivt imod MobilePay Bonus.

"Kunder gider ikke alle mulige ekstra kort og koder for at få loyalitetsfordele. Det skal være samlet et sted. På mobilen. Vi glæder os derfor til at teste det nye tiltag fra MobilePay," siger Claus Brun Stallknecht, indehaver af sportsbutikken Løberen i Lyngby. Eksempler på andre deltagende butikker er Blomsterbergs café, Tøjbutikken Jardex, Engelsk Herremagasin, Lyngby Grillkiosk og Hotdog’en.

Udviklet sammen med brugerne
Bonusprogrammet er udviklet i  et samarbejde med brugerne af MobilePay. Allerede for et år siden blev testgrupper bestående af MobilePay-brugere samlet i København og Århus. Brugerne kom med gode input til, hvordan MobilePay kunne udarbejde en bonusfunktion, der gav værdi for dem. Parallelt hermed blev der afholdt en workshop,hvor udvalgte butikker gav udtryk for deres ønsker og forventninger til en bonusfunktion. Herefter startede udviklingen af den nuværende bonusfunktion.
 

Fakta om MobilePay Bonus

  • Det er let at komme i gang. Det kræver blot at du tilmelder dig i appen – det er selvfølgelig gratis – og det sker hurtigt (altså ingen NemID).
     
  • Data og købsinformation bliver IKKE videreformidlet til tredjepart , så du kan trygt tilmelde dig.

Læs mere om hvordan MobilePay Bonus fungerer for brugerne og for butikkerne.