Spring køen over med MobilePay

4. august 2015​

Spring køen over med MobilePay

Det er snart slut med at stå i kø hos bageren. Med en ny app kan du forudbestille morgenbrød, betale med MobilePay – og hente brødet uden om køen.

​​Med Føtex version af Order & Pay-appen "Bager" kan du forudbestille morgenbrødet og betale med MobilePay.
MobilePay er sammen med softwarevirksomheden Trifork klar med en ny løsning, hvor virksomheder får deres egen app. Konceptet er en ”bestil og betal app”, hvor kunderne slipper for at stå i kø, når de henter deres varer.  Først fra start kommer to Føtex-bagere i Århus, der fra i dag er klar med deres version af appen, som gør det nemt og hurtigt at købe brød.

”Mange virksomheder vil gerne gøre det lettere for kunderne at købe og betale uden dikkedarer. Derfor har vi udviklet en Order & Pay-app, som vi også tror vil blive udbredt til mange andre virksomheder,” siger direktør Peter Rørsgaard fra Trifork, som står for salget af den nye løsning.

Sådan foregår det
Man bestiller sine varer og angiver, hvilken dag og hvad tid, man vil hente dem. Når man går til betaling i appen, åbner MobilePay, hvor man  godkender købet. Herefter får man en kvittering, som man skal vise, når man henter varerne. For at gøre oplevelsen så hurtig og nem som mulig har Føtex desuden indrettet en hurtig-kø for de kunder, som bare skal hente de forudbestilte varer.

”Med den nye Order & Pay app forsimpler vi købsprocessen, så den både bliver nemmere for danskerne og virksomhederne”, siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay-divisionen, om den nye løsning.
 

Hent appen

Du kan finde Føtex nye bager-app ved at tage mobilen og gå til adressen bager.foetexapp.dk, så sendes du automatisk videre til siden i AppStore eller GooglePlay, hvor appen kan hentes.

Er din virksomhed interesseret i at høre mere om Order & Pay, så kontakt os her.