Nu kan virksomheder udbetale tilgodehavender via MobilePay

5. december 2016​.​

Nu kan virksomheder udbetale tilgodehavender via MobilePay

Du skal have penge retur for kufferten, som forsvandt på din flytur. MobilePay Payout gør udbetaling af tilgodehavender nemmere for virksomheder og privatkunder.

​​Nem udbetaling Det er nemt at modtage sit tilgodehavende via MobilePay. - Foto: PR​​
Nu får danske virksomheder mulighed for nemt at udbetale tilgodehavender til privatkunder via MobilePay. Det svarer til at sende en gammeldags check. Bare hurtigere og smartere for virksomheden og kunden.
 
Samtidig slipper virksomhederne for at skulle indhente og opbevare kontonumre eller CPR-numre, hvilket mange kunder oplever som følsomt. De angiver blot kundens navn og telefonnummer i deres regnskabssystem, når de er sat op til det, og gennemfører udbetalingen. Privatkunden får gennem en MobilePay-notifikation straks besked om, at pengene er ankommet.
 
”Vi kalder løsningen MobilePay Payout. Det er endnu et eksempel på, hvordan vi kan lette hverdagen for f.eks. energiselskabet, som udbetaler overskydende penge fra strøm, eller teleselskabet, der tilbagebetaler penge, hvis en kunde skifter udbyder”, siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.
 
Løsningen vil blive udbudt gennem alle interesserede MobilePay-partnerbanker, men i første omgang er det Danske Bank, som er klar til at tilbyde sine erhvervskunder MobilePay Payout.
 
”Løsningen er en vigtig brik i at gøre betaling mere transparent, brugervenlig og genkendelig for vores erhvervskunder. Vi har tidligere lanceret fakturabetaling gennem MobilePay Invoice. Nu kommer tilgodehavender.” siger Lars Sjögren, chef for Transaction Banking i Danske Bank.
 
Energiselskabet OK: Bedre service til vores kunder
Fra i dag vil alle erhvervskunder i Danske Bank kunne benytte MobilePay Payout via en integrationsløsning. En taste-løsning via Business Online er klar i første kvartal 2017. Energiselskabet OK har allerede gennemført en succesfuld pilotperiode.
 
”Vi har testet den nye Payout-funktion og er meget tilfredse. Vi er helt klart positive over for at tage funktionen i brug. Ved opsigelse af et abonnement, eller hvis der er sket en fejl, vil det være nemt og praktisk at betale kunden tilbage via Payout i MobilePay. Det er en rigtig god mulighed for at forbedre vores service over for kunderne,” siger Bo Svennesen, der er Regnskabschef i OK, og som har været ankermand for Payout- pilotprojektet.
 
Download MobilePay til din smartphone
Vil du have MobilePay til din forretning?
Se vores løsninger til forretninger