Nordisk MobilePay-samarbejde med Bambora styrker brugeroplevelsen

30. september 2016​.​

Nordisk MobilePay-samarbejde med Bambora styrker brugeroplevelsen

Danske Bank og Bambora indgår et strategisk partnerskab med ambitionen om at skabe et åbent og forbedret økosystem for betalinger for nordiske erhvervsdrivende og forbrugere. En ny indløsningsaftale sikrer samtlige nordiske MobilePay-brugere bedre overblik over deres betalinger. Samtidig kan erhvervsdrivende i Norden fremover integrere MobilePay direkte i betalingsterminaler leveret af Bambora. 

​​​
Danske Bank har indgået en nordisk aftale med Bambora om indløsning af internationale korttransaktioner i MobilePay. Aftalen træder straks i kraft i Norge og Finland – og i Danmark fra årssskiftet. Bambora er en af Nordens største betalingsindløsere.
 
Partnerne har samtidig lavet en nordisk aftale, så MobilePay-brugere kan betale mobilt på betalingsterminaler leveret af Bambora og klargjort til kontaktløs mobilbetaling. Butikker med disse terminaler kan fra foråret 2017 håndtere betaling med MobilePay uden at skulle installere en ny boks i kasselinjen.
 
”Bambora og vi deler ambitionen om at skabe åbne og brugervenlige økosystemer for betalinger for nordiske erhvervskunder og forbrugere. Med Bambora som indløser af MobilePay-transaktioner og øget udbredelse af MobilePay gennem fleksible terminaler, kan vi sikre nordiske kunder et åbent og omkostnings-effektivt betalingssystem med fri konkurrence,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay i Danske Bank.
 
Aftalen omfatter op mod 50 mio. transaktioner om året
Indløsningsaftalen får især betydning i Danmark, hvor MobilePay har en stor udbredelse. Forventningen i 2017 er 40-50 mio. MobilePay-transaktioner fra brugere, der benytter internationale betalingskort og ikke er kunder i Danske Bank. Det gælder for over 70% af de 3,2 mio. MobilePay-brugere.
 
Aftalen omkring terminaler svarer til den Danske Bank for få uger siden indgik med en anden partner. Bambora forventer, at aftalen vil understøtte det i forvejen stigende salg og udbredelse i særligt Danmark, men også i Norge og Finland.
 
”Vi er meget glade for det nye partnerskab med Danske Bank omkring MobilePay. Sammen kan vi være førende omkring innovation af digitale mobile betalinger i Norden. Butikker og handlende har i høj grad behov for at opleve fokus på brugervenlighed og åben betalingsarkitektur. Det er vores fælles drivende dagsorden,” siger Johan Tjärnberg, CEO hos Bambora.
 

Partnerskab med Bambora giver MobilePay-brugere og butikker mange fordele

  • ​MobilePay-brugere får pga. indløsningsaftalen med Bambora bedre overblik over deres transaktioner. Fremover vil der være specificerede konto-informationer om, hvor og hvornår en transaktion foregik, ligesom transaktionen bliver placeret i den rette udgiftskategori, fx restauranter, sportsudstyr m.m.
  • MobilePay udbredes til tusindvis af nye erhvervsdrivende i både Danmark, Norge og Finland
  • MobilePay kan fra foråret 2017 integreres fuldt ud i terminalen og gør dermed betalingen nemmere for både de erhvervsdrivende og deres kunder
  • MobilePay bliver en del af et åbent økosystem, som er omkostningseffektivt og kundevenligt, ligesom det gør det let for mindre virksomheder at benytte mobilbetaling
  • Bambora tilbyder allerede nu webshops muligheden for at benytte MobilePay Online og vil yderligere udbygge den adgang
  • Bambora og Danske Bank ser mange muligheder for gennem et innovations-samarbejde at give erhvervsdrivende og deres kunder flere fordele og funktionaliteter ved betalinger

Om Bambora
Bamboras mission er at hjælpe virksomheder med at udvikle sig og vokse. En stribe enkle løsninger giver let overblik over daglige betalinger – online, i butikker og i apps. Bambora blev grundlagt i 2015 som en sammenlægning af en række virksomheder med årtiers erfaring indenfor betalings-industrien. Bambora gennemfører betalingsindløsning på 64 markeder til en værdi af 45 mia. Euro om året og har over 600 medarbejdere på 13 kontorer rundt i verden. For mere information besøg www.bambora.com

Download MobilePay til din smartphone
Vil du have MobilePay til din forretning?
Se vores løsninger til forretninger