Støt Ronald McDonald Huset, når du betaler med MobilePay

1. marts 2016​.​

Støt Ronald McDonald Huset, når du betaler med MobilePay

Siden sidste år har kunderne i McDonald’s kunne betale med MobilePay. I hele marts måned donerer MobilePay 1 kr. hver gang, at en kunde betaler med MobilePay. Pengene går til Ronald McDonald Huset.

​​Et godt formål.  Ronald McDonald Huset ved Rigshospitalet modtager 1 kr., hver gang en kunde betaler med MobilePay - Illustration: Isabel Bjerring Gylov
Med sloganet ”Dagens gode gerning koster ingenting” markerer McDonald’s og MobilePay, at Ronald McDonald huset ved Rigshospitalet modtager 1 kr., hver gang en kunde bruger MobilePay hos McDonald’s. Den ene krone bliver betalt af MobilePay, og dermed er det kvit og frit for gæsterne i McDonald’s at støtte familier med syge børn.

”Vi har valgt at støtte op om Ronald McDonald huset fordi, det hjælper familierne til børn med alvorlig sygdom. Det er en svær tid for familierne, hvor det er vigtigt at kunne være sammen. Samtidig håber vi selvfølgelig, at det kan være med til at øge brugen af MobilePay i McDonald’s,” siger Mark Wraa-Hansen, der er chef for MobilePay.

Initiativet kører fra i dag og frem til den 31. marts og håbet er at nå op på 100.000 betalinger, hvilket vil betyder 100.000 kr. til Ronald McDonald Huset. 
 
Kampagnen bliver markeret i alle landets McDonald’s restauranter og på facebook, hvor brugerne eksempelvis kan se en tæller, der ændrer sig hver gang, at en kunde i McDonald’s betaler med MobilePay.
 

Fakta om Ronald McDonald Huset

Pengene fra indsamlingen går til at drive Ronald McDonald Huset ved Rigshospitalet.

Hvert år fungerer huset som et andet hjem for op til 100 familier med alvorligt syge børn. Det er en stor hjælp for familierne, der står i en svær situation og ikke mindst for barnet, der får mulighed for at være tæt på sin familie under sygdommen.