MobilePay klar til Apple Watch

27. august 2015​

MobilePay klar til Apple Watch

Er du en af dem, der har fået fingre i et Apple Watch, så kan du allerede fra i dag godkende anmodninger om penge og se notifikationer fra MobilePay via uret. Flere MobilePay-funktioner vil løbende komme til.

​​Som en af de første virksomheder i Danmark er MobilePay nu klar med en app til Apple Watch.​
Som nogle af de første i Danmark er MobilePay klar med en app til et af verdens mest hypede produkter, nemlig Apple Watch. Uret er endnu ikke til salg i Danmark, men udviklerne hos MobilePay har ikke kunnet vente. Derfor er første version af appen allerede klar til det nye ur, når det lander i de danske butikker i efteråret.

Uret vibrerer, når der er nyt fra MobilePay
Lige som de fleste smartphones vibrerer, når der er en ny besked, er det samme tilfældet for uret, når der f.eks. kommer en anmodning om penge via MobilePay. Modtager du –eller bliver du anmodet om penge, vil det dukke op som en besked på uret. Desuden vil en lille blå prik ved ikonet for MobilePay-appen, vise at der er nyt, hvis du misser beskeden i første omgang.

Uret skal også bruges ved kassen i supermarkedet
"Vi vil selvfølgelig lytte grundigt til brugernes indledende reaktioner og tage bestik af det. Målet er selvfølgelig, at man også skal kunne gennemføre lynhurtige MobilePay-betalinger med sit ur i supermarkedet. Ligesom det i dag er muligt med mobilen", siger Mark Wraa-Hansen chef i MobilePay.
 
Hvis MobilePay sad på dit håndled, hvad skulle appen så kunne?
Klik her og byd ind med dine ideer på vores Facebookside.