MobilePay på Skanderborg

5. august 2015​

MobilePay er klar til Smukfest

Festivalgæsterne til årets SMUKfest kan i år betale med MobilePay i udvalgte boder og barer.

​​Festivalgæsterne kan på årets SMUKfest prøve at betale med MobilePay i udvalgte barer og boder.
I dag får MobilePay sin festivaldebut. Det sker under bøgetræerne på SMUKfest i Skanderborg. I første omgang er MobilePay-betalingen et pilotforsøg i barer og shops i områderne ’Kærligheden’ og ’Sherwood’.

"Jeg er spændt på at se, hvordan testen forløber. Det afgørende for os vil være, at brugeroplevelsen er i top. Det er en betingelse for at gå ud i fuld skala ved landets øvrige festivaler i 2016," siger chef for MobilePay i Danske Bank, Mark Wraa-Hansen.

Et beep og et swipe
MobilePay-løsningen på SMUKfest er den avancerede model, som i disse måneder vokser eksplosivt og allerede benyttes af Dansk Supermarked, Matas, Mc Donald’s, Vero Moda, Jack & Jones og Rema 1000. I denne løsning skal brugeren blot åbne sin MobilePay, føre telefonen hen over en lille boks ved kassen og der på godkende beløbet.

Højere beløbsgrænse
Ud over at introducere MobilePay på SMUKfest, så hæves beløbsgrænsen også fra 2.000-3.000 kroner -det virker fra 6. august. Beløbsgrænserne hæves i takt med kundernes efterspørgsel og i dag er gennemsnitsbetalingen hos brugerne på 300 kroner. Det betyder, at der både er et større råderum på festivalen og i hverdagen, når vi overfører penge indbyrdes -og når vi handler med MobilePay.

100 procent mobilbetaling
Mark Wraa-Hansen ser frem til debuten for mobilbetaling i bøgeskoven:
"Det har længe været vores vision og ambition, at alle handlende på landets festivaler skal kunne tilbyde MobilePay, så de mange festivalgæster kan lade pengepungen blive derhjemme og klare deres betalinger hundrede procent mobilt. Begrænset netdækning har været en showstopper, men her har Skanderborg Festivalklub på forbilledlig vis sat sig i spidsen for at finde en løsning der fungerer."
 

Fakta

Ud over at introducere MobilePay på SMUKfest, så hæves beløbsgrænsen også fra 2.000-3.000 kroner -det virker fra 6. august.