MobilePay.dk i helt ny indpakning

4. september 2015​

MobilePay.dk i helt ny indpakning

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere et helt nyt MobilePay.dk. Vores site har fået et helt nyt design og en række nye funktioner.

​​På det nye MobilePay.dk er det nemt at finde guides og tips til appens mange funktioner
I dag kan man bruge MobilePay til rigtig mange ting. Vi overfører penge mellem hinanden, betaler når vi shopper online -og vi kan klare vores indkøb i supermarkedet med et swipe i appen.

På MobilePay.dk er de mange smarte funktioner indgangen til det nye site. Her er det hurtigt at finde guidende videoer, grafikker og billeder, der demonstrerer appens mange features.

Let at finde den rette MobilePay-løsning til butikken
Vi har gjort det nemt for dig, der gerne vil tilbyde MobilePay som betalingsløsning i din forretning. Uanset om det er mobilbetaling i din webshop, via butikkens telefonnummer, integreret i kassen eller som betaling i virksomhedens app. Det let at komme i gang. Man finder hurtigt information om produkterne -og det er nemt at bestille den rette løsning.

Masser af nyheder
Fremover kan du holde dig opdateret, når der sker noget nyt hos MobilePay. Og det gør der tit! Vores nyhedsmodul vil fortælle om nye funktioner i appen, dele historier fra maskinrummet og i det hele taget fortælle om danskernes hverdag med MobilePay

God fornøjelse med det nye MobilePay.dk
 

Fakta

  • ​Mere end 2,5 millioner danskere bruger MobilePay .
  • Mere end 14.000 butikker modtager betaling via MobilePay fordelt på vores forskellige erhvervsløsninger.