MobilePay Bonus til hele landet

16.oktober 2015​

MobilePay Bonus til hele landet

Efter et succesfuldt pilotprojekt i Lyngby lancerer vi nu MobilePay Bonus i hele landet. Fra i dag kan alle erhvervskunder med MobilePay Business få Bonus i deres butik. Vi tog en snak med de erhvervsdrivende i Lyngby om fordelene ved at kunne tilbyde MobilePay Bonus.

 
Se hvad de erhvervsdrivende i Lyngby siger til den nye bonus ordning (02:11)
Nu kan alle erhvervskunder, der har MobilePay Business, tilbyde deres kunder at optjene bonus, når de betaler med MobilePay i deres butik. Det sker på baggrund af positive erfaringer med pilotprojektet i Lyngby.

Her blev MobilePay Bonus introduceret i slutningen af september i cirka 20 butikker, bl.a. i Blomsterbergs café, Jardex og Løberen. ​

Gode erfaringer i Løberen
Løberen vil på sigt tilbyde Bonus i alle deres butikker, for man er ikke i tvivl om, at det fungerer som et godt tilbud til kunderne.
 
”Alle butikker vil gerne have loyale kunder, og det vil vi selvfølgelig også gerne. Vi tror, at kundeservice er vigtigt, men vi tror også, at en eller anden kontantfordel kan trække kunder i butikken,” sagde indehaver af Løberen, Claus Brun Stallknecht, efter lanceringen i Lyngby.

Et enkelt loyalitetsprogram
Og MobilePay Bonus er netop en måde for kunderne at opnå nemme (bonus)kroner. Det er et enkelt loyalitetsskabende koncept, hvor kunder, ved betaling med MobilePay, kan optjene en procentsats af købssummen til senere forbrug. Dermed slipper kunderne for at samle klip og stempler og for at have utallige medlemskort med i lommen.

”MobilePay Bonus giver dine kunder incitament til at handle hos dig igen, uden at du som virksomhed behøver at udvikle egne loyalitetskoncepter med kort og stempler,” siger seniorkonsulent i MobilePay Claes Christoffer Uldal, der har haft ansvar for udrulningen af Bonus.
 

Tilbyd MobilePay Bonus i din butik

Som forhandler kan du tilbyde dine kunder en bonus i form af en procentsats af det beløb, som kunden handler for. Denne bonus vil kunden kunne anvende, når kunden kommer igen og foretager et nyt køb hos dig.

Her kan du læse mere om hvordan du får MobilePay Bonus i din butik.