Gymnasieelever samler ind til Danmarks Indsamling med MobilePay

5. februar 2016​.​

Gymnasieelever samler ind til Danmarks Indsamling med MobilePay

Forud for den store indsamlingsaften der kulminerer med et tv-show lørdag aften på DR1, samler flere af landets gymnasier ind under overskriften 'Danmarks Største Fredagscafe'.

​​Eleverne på Himmelev Gymnasium bruger MobilePay til  at tilmelde sig FIFA-turneringen til fordel for Danmarks Indsamling .
Musikalske indslag, salg af lodder, motionsløb og forskellige foredrag er blandt de events, som de deltagende gymnasier har stablet på benene for at booste netop deres indsamling.

 ”Vi er rigtig glade for at være med til indsamlingen til verdens fattigste. Og vi glæder os til at dyste mod de andre gymnasier, der har meldt sig til ’Danmarks Største Fredagscafe’. Jeg tror helt klart, at flere elever vil støtte op om indsamlingsaktiviteterne, når de ved, at gymnasiet deltager i konkurrencen om at samle flest penge ind og samtidig nemt kan indbetale deres bidrag med MobilePay”, fortæller rektor Johnny Vinkel fra Himmelev Gymnasium og fortsætter:

 ”Vi har en række sjove indsamlingsaktiviteter som eksempelvis en FIFA-turnering på PlayStation med finale i skolens kantine, et m​otionsløb for elever og lærere og en klassekonkurrence, hvor vinderklassen får en gratis middag på skolen med rektor og vicerektor som velklædte tjenere.”

Følg gymnasiernes indsamlingsdyst live på mobilepay.dk
I takt med at beløbene ruller ind fra ’Danmarks Største Fradagsbar’ via MobilePay, bliver det registret på ’ via MobilePay, bliver det registret på mobilepay.dk/di2016. Her kan gymnasieeleverne løbende følge med i, hvem der fører konkurrencen. Det gymnasium, der samler mest ind til Danmarks Indsamling vinder et show af Martin Brygmann ude på gymnasiet.
 

Støt Danmarks Indsamling 2016 med MobilePay

 

  1. Åbn MobilePay-appen
  2. Indtast det beløb du ønsker at donere
  3. Indtast 1212 som modtager
  4. Godkend betaling

Danmarks Største Fredagscafe
Her kan du følge med live i indsamlingen fra 'Danmarks Største Fredagscafe'. Du kan også give din støtte via et af de deltagende gymnasier.