Fyld tanken med MobilePay

25. januar 2016​.​

Fyld tanken med MobilePay

Nu bliver det endnu nemmere at tanke benzin. Som det første energiselskab i Danmark gør OK det nu muligt at betale for benzin og diesel med MobilePay

​​Nu kan du betale for din optankning med MobilePay.
Nu er det slut med at fryse hænderne til is, mens du fumler med betalingskortet og kæmper med at få benzinstanderen til at makke ret.

Som det første danske energiselskab gør OK Benzin det nu muligt at betale med MobilePay i deres betalingsapp.  Inde fra bilen kan du så vælge stander og MobilePay som betaling.

Betal når du sidder i bilen
”Vi har udvidet OK-app’en, så det nu ikke bare er muligt at aktivere standeren, mens man sidder inde i bilen, men også at ordne betalingen,” siger Anders Knudsen, der er salgsdirektør i det kundeejede energiselskab, OK.

Det foregår via OK’s app, hvor man nu ikke blot kan aktivere standeren, men også betale for benzinen. Selve betalingen sker via MobilePay. Hidtil har det kun været muligt at betale via OK’s egen app med et OK benzinkort, men nu bliver løsningen tilgængelig  for alle med MobilePay.

At man nu også kan betale for benzin med MobilePay er en helt naturlig udvikling, påpeger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.

”De fleste af os har altid telefonen ved hånden, men glemmer ind i mellem pungen og dermed kortene. Kontanter er også på retur, og derfor giver det god mening at samle stadig flere funktioner i telefonen. Med MobilePay på hovedparten af danske smartphones vil det for de fleste bilister opleves som en smart og genkendelig løsning,” siger han.
 
Løsningen sker via det såkaldte AppSwitch, hvor kunden først aktiverer standeren via OK’s egen app, og når det er tid til at betale skiftes der automatisk over til MobilePay, hvor kunden kan godkende betalingen.
 

Sådan fungerer det

  • ​Hvis du vil betale med MobilePay i OK’s app kræver det, at du har begge apps installeret på din smartphone. OK-appen hjælper dig med at installere MobilePay, hvis du ikke allerede har den.

  • Når du har valgt stander i OK-appen bliver du sendt over i MobilePay-appen, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at betale med MobilePay.

  • Herefter bliver du automatisk sendt tilbage i OK-appen, hvor standeren åbnes.

  • Det er vigtigt, at du venter på, at MobilePay-appen sender dig tilbage til OK-appen - ellers kan åbningen af standeren ikke gennemføres.