Få en grøn kvittering med MobilePay

10.november 2015​

Betal med MobilePay og vind dit julekøb tilbage

Hver dag frem til jul har du mulighed for at vinde dit køb tilbage, når du betaler med MobilePay i Bilka, REMA 100 eller hos SPORT 24.

 
Se hvad brugerne syntes om muligheden for at modtage kvitteringer i MobilePay (00:36)

Nu får brugerne af MobilePay mulighed for at blive lidt grønnere, når de handler. Med et enkelt tryk kan de nemlig helt fravælge papirkvitteringen og dermed bidrage til at skåne miljøet. Man skal blot åbne MobilePay og aktivere ”Kun elektronisk kvittering”. På den måde sikrer man, at kasseapparaterne i Dansk Supermarkeds butikker ikke udskriver en fysisk bon. I stedet kan man finde kvitteringen elektronisk i MobilePay. 

Slut med krøllede kvitteringer
Med løsningen bliver den sidste rest af klassisk betaling fjernet, og man slipper helt for at opbevare papirkvitteringerne. Brugerne kan naturligvis stadig få en kvittering i hånden ved at spørge ved kassen.

Digitale kvitteringer er gode for miljøet
Her kan du se den årlige besparelse hvis blot 10 procent af alle kunder i Dansk Supermarkeds butikker fravælger at modtage papirkvitteringer:

  • 7.483 km bonrulle– svarende til turen fra København til Indiens sydligste del i fugleflugtslinje.
  • 31,62 ton papir.
  • 632 træer årligt.Ca. 30 tonnes CO2 – svarende til 6 flyveture rundt om jorden.

Se hvor nemt det er at modtage dine kvitteringer direkte i MobilePay.

 

Fakta om kvitteringer i MobilePay

  • ​Hvis butikken tilbyder elektroniske kvitteringer får du den uanset om du handler med MobilePay eller et betalingskort der er tilknyttet MobilePay.

  • Med elektroniske kvitteringer fungerer MobilePay som et arkiv for alle dine kvitteringer og du kan søge efter lige præcis den kvittering, du mangler. Det er endda også muligt at søge på enkelte varer.

  • Du kan også nemt dele din kvittering med andre. På den måde kan du sørge for, at eksempelvis et garantibevis kan sendes videre.

Er du en forretning?

Læs mere om hvordan du kan tilbyde dine kunder kvitteringer i MobilePay.