Dagrofa vælger Verifone og MobilePay

28. september 2016​.​

Dagrofa vælger Verifone og MobilePay

Dagrofa, en af landets største dagligvarekoncerner, udskifter alle sine terminaler med over 2000 nye terminaler fra Verifone. Dermed får Dagrofas kunder som de første adgang til landets nemmeste og mest brugervenlige terminaler, der integrerer kortbetaling og betaling med MobilePay.

​​​
​​Kontaktløs betaling med MobilePay.
Dagligvarekoncernen Dagrofa udskifter de kommende måneder alle sine 2000 betalingsterminaler med nye terminaler fra Verifone. Det betyder, at Dagrofa kan tilbyde sine kunder en yderst brugervenlig betalingsløsning med en terminal, der integrerer betaling med kort og MobilePay.
 
”Vi tilbyder allerede MobilePay, og bliver nu de første i Danmark til at integrere den populære løsning i ét stykke hardware. Vi vil gerne gøre det endnu nemmere for vores kunder, at betale digitalt. Det gør vi med Verifones terminaler, hvor det hele er samlet. Det giver en åben og enkel løsning ved kassen, som er nem at overskue for både kunden og ekspedienten, fordi der kun er én terminal, de skal forholde sig til. Vores mål er altid at levere gode fødevareoplevelser, og det hjælper den her løsning os med” siger koncernchef Per Thau.
 
I oktober og november bliver de nye terminaler sat op i KIWI-kæden, så kunderne også kan bruge det digitale dankort, så snart det er klar. I 2017 følger resten af Dagrofas kæder; MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb.
 
Verifone og MobilePay glæder sig til samarbejdet med Dagrofa
Chris Lund-Hansen, Verifones direktør, er glad for at Nordens førende leverandør af betalingsterminaler nu også har fået Dagrofa som kunde.
 
”Vi er stolte over at have skabt en terminal, der kan håndtere alle former for betalinger, herunder alle betalingskort og flere forskellige mobile betalings-apps, hvor MobilePay er totalt dominerende i Danmark og anvendes på ni ud af ti smartphones. Det vil appellere til rigtig mange erhvervsdrivende i Danmark. Langt de fleste virksomheder ønsker en enkel og åben betalingsstruktur, hvor der er fri konkurrence mellem betalingsformerne” siger Chris Lund-Hansen.
 
Hos MobilePay glæder vi os også over, at det en måned gamle nordiske MobilePay-partnerskab med Verifone allerede nu resulterer i en aftale med Dagrofa.
 
”Alt omkring betalinger udvikler sig med rivende hast. Vi tror på, at vi sammen med Dagrofa og Verifone kan skabe flere innovative løsninger rundt om betalingerne til gavn for kunderne f.eks. omkring loyalitetskoncepter,” siger chef Mark Wraa-Hansen.
Download MobilePay til din smartphone
Vil du have MobilePay til din forretning?
Se vores løsninger til forretninger