DIBS: Webshops med MobilePay omsætter mere

15. september 2015​

DIBS: Webshops med MobilePay omsætter mere

Hver femte dansker vil købe mere online, hvis de kan slippe for at taste kortoplysninger, viser ny undersøgelse fra DIBS.

​​Det er nemt og hurtigt at betale med MobilePay i webshops
Hver femte dansker vil købe mere online, hvis de kan slippe for at taste kortoplysninger, viser ny undersøgelse.

"Flere webshops der tog MobilePay Online til sig fra start, kan allerede nu melde om en decideret øget indtjening i forhold til før". Sådan lyder det fra DIBS - den største af de danske netbetalingsleverandører. Anledningen er offentliggørelsen af rapporten "Dansk E-handel 2015" 

E-handel boomer
Rapporten viser, at der på bare tre år er sket en fordobling af online køb. Den samlede e-handelsomsætning er oppe på 58,7 milliarder kroner om året.

Indtastning af kortoplysninger mindsker salget
Ifølge rapporten er potentialet endnu større. 21 %  af forbrugerne vil handle mere, hvis de kan slippe for at taste kortoplysninger ind, hver gang de handler.
Præcis her viser MobilePays onlineløsning – MobilePay Online -  sin styrke. Med denne løsning kan du nøjes med at indtaste dit telefonnummer, når du skal betale i en netbutik. Betalingen er desuden gebyrfri, og på nettet er der ikke nogen begrænsning på, hvor meget du kan købe for med MobilePay.

Mange webshops modtager MobilePay
Kæder som Fona, Matas og T. Hansen er blandt de mere end 1.000 butikker der accepterer MobilePay som betaling i deres webshop. Og der kommer hele tiden flere til.
 

Fakta om MobilePay

  • Mere end 2,3 millioner MobilePay-brugere har i løbet af de sidste 3 måneder brugt MobilePay.
  •  Mere end 14.000 butikker modtager betaling via MobilePay fordelt på de forskellige erhvervsløsninger. Heraf er det muligt at betale med MobilePay i mere end 1.000 danske webshops.
  • På en måned gennemføres mere end 120 millioner transaktioner med MobilePay.
MobilePay Online
Med MobilePay Online er det nemt at handle i webshops. Du skal bare taste dit mobilnummer og godkende betalingen i MobilePay. Du slipper derfor for at finde dit kreditkort frem og taste kortnummer,  udløbsdato og sikkerhedskode.

MobilePay AppSwitch
Det er blevet nemt at betale med MobilePay i butikkernes egne apps. Når du skal betale for dit køb i forretningens app, vælger du blot MobilePay som betalingsmetode. Så skifter appen automatisk til MobilePay, hvor du logger på og betaler med et enkelt swipe. Derefter skifter MobilePay tilbage til forretningens app.