Betal din burger med MobilePay

21. juli 2015​

Betal din burger med MobilePay

MobilePay er fra den 28. juli klar som betalingsløsning i alle landets McDonald’s restauranter. Kæden bliver den første, der tilbyder mobilbetaling af fastfood.

​​Nu kan du betale for din burger og fritter med MobilePay på McDonald's.

Hidtil har det kun  været muligt at betale sin fastfood med MobilePay, når man bestilte på nettet. Nu kan gæsterne på McDonald’s på Falkoner Allé og i Valby betale med MobilePay. Alle McDonald's-restauranterne vil være klar til at modtage MobilePay-betalinger fra den 28. juli​.
 
”Vi har glædet os meget til at introducere MobilePay-løsningen til vores gæster i restauranterne, fordi vi tror på, at det vil styrke serviceoplevelsen for dem, der ønsker at lade kontanter og betalingskort blive derhjemme,” siger Joachim Knudsen, administrerende direktør for McDonald’s Danmark.

Alle 87 McDonald’s restauranter er  klar med små MobilePay-bokse ved alle kasseapparater. Når du vil betale med MobilePay, sendes beløbet til din mobiltelefon til godkendelse -og  du slipper for at finde din pung eller dit betalingskort frem. Det kræver kun, at du har aktiveret Bluetooth eller NFC på din smartphone, når du står i køen.

Vellykket testforløb
McDonald’s har de seneste uger testet løsningen i restauranterne på Frederiksberg og i Valby, og her har gæsterne taget godt imod den nye løsning.
”Vores gæster i de to testrestauranter har været meget begejstrede for, at de nu også kan betale med mobilen. De skal selvfølgelig lige vænne sig til, at det i det hele taget er en mulighed, men når de først kommer i gang, giver de udtryk for, at det er både sjovt og nemt,”  siger Joachim Knudsen.
 
Mark Wraa-Hansen, der er Chef for Danske Banks MobilePay division, har store forhåbninger til løsningen:

”Vi synes, mobilbetaling passer rigtigt godt til fastfoodrestauranter. Vi tror på, at mobile betalinger er vejen frem for mange danske virksomheder. Det åbner for konstante forbedringer af kundeoplevelsen, og jeg tror bestemt også, at vi kommer til at se flere nyskabelser på den front”.
 

​Det vil fortsat være muligt at betale med betalingskort og kontanter i alle McDonald's restauranter. MobilePay skal ses som supplerende betalingsmulighed.