Eksporter FAQ

Hvor meget kan jeg overføre med MobilePay?

Beløbsgrænser i MobilePay

Dine beløbsgrænser afhænger af, hvilke produkter du bruger, og hvordan du er identificeret i MobilePay. Der er tre forskellige niveauer:  

 • CPR-nummer
 • NemID
 • Billedlegitimation

Der findes både en daglig og en årlig grænse for, hvor mange penge du kan overføre. Jo bedre du er identificeret, desto flere penge kan du overføre.

Tjek dit nuværende identifikationsniveau og din årlige beløbsgrænse under Indstillinger i appen. Din årlige beløbsgrænse nulstilles automatisk hvert år den 1. januar.
Bemærk, at når du hæver dit identifikationsniveau og dermed din beløbsgrænse, kan du ikke sænke den igen.

Mere om de 3 niveauer af identifikation

CPR-nummer

 • Du kan overføre til andre privatpersoner eller betale i butikker for i alt 3.000 kr. om dagen 
 • Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage.
 • Du kan sammenlagt sende og modtage op til 80.000 kr. om året.

NemID

 • Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Derudover kan du betale med MobilePay i butikker for 15.000 kr. om dagen.
 • Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage.
 • Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Der er ingen årlig grænse for, hvor meget du kan betale i butikker.

Billedlegitimation (fuldt identificeret)

 • Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Derudover kan du betale med MobilePay i butikker for 15.000 kr. om dagen.
 • Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage.
 • Du kan maksimalt sende og modtage op til 300.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Der er ingen årlig grænse for, hvor meget du kan betale i butikker.
 • Billedlegitimation giver dig den højest mulige beløbsgrænse.

Produktrelaterede beløbsgrænser 

Når du handler på nettet

Når du betaler med dit kort via MobilePay i online-butikker, er der ingen beløbsgrænser, hverken daglige eller årlige - uanset hvordan du er identificeret.

Betaling fra låst skærm

Når du betaler med MobilePay fra låst skærm, kan du maksimalt betale beløb op til 250 kr. Er beløbet større, vil du blive bedt om at logge på for at godkende betalingen. Bemærk også, at der er et dagligt maksimum på i alt 1000 kr., og du kan maksimalt betale seks gang i træk uden at logge ind.

MobilePay Box

De samlede indbetalinger i din MobilePay Box kan maksimalt være på i alt 30.000 kr. årligt. Du kan dog godt have op til tre MobilePay Box på samme tid.

MobilePay Pengegaver

Du kan maksimalt modtage pengegaver for 30.000 kr. om året. Og du kan maksimalt have 30.000 kr. stående i pengegaver. 

Betalingsaftaler

Hvis du er identificeret med NemID eller billedlegitimation, er din månedlige beløbsgrænse for betalingsaftaler 60.000 kr.. Hvis alle opkrævninger falder på den samme dag og overskrider den normale beløbsgrænse på 15.000 kr., kan du dermed godt betale alle opkrævninger samtidig, så længe det samlede beløb ikke kommer over 60.000 kr. på en måned. 
Hvis du kun er identificeret med CPR-nummer, tæller betalingsaftaler som en del af dine daglige betalinger til butikker, og den daglige beløbsgrænse er derfor 3.000 kr.

 
 
 
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.