MobilePay spørgsmål og svar pr. 12.07.2020


Fakta

Koster det noget at give pengegaver med MobilePay?

 

Kan jeg ikke bare sende penge normalt med MobilePay?

Du kan selvfølgelig altid vælge, at sende penge, som du plejer med MobilePay uden omkostning. Med vores pengegave-løsning og digitale indpakninger er det dog lidt sjovere at give og modtage en pengegave.

Er det det samme at have penge stående i MobilePay, som at have penge stående på en bankkonto?

Nej, det er ikke det samme. Når man får en pengegave holdes pengene separat i MobilePay, som e-penge, og udbetales som normale penge. Man kan heller ikke have ligeså mange penge stående, som man kan have penge stående på en rigtig konto - og der tilskrives heller ikke renter.

Hvorfor koster det noget at sende pengegaver?

Pengegaver er en ny tilvalgsløsning, som vores private brugere kan vælge at bruge. Udviklingen af disse tilvalgsløsninger, har en omkostning og vil vi typisk have et mindre brugsgebyr.

Hvis jeg har ideer til andre brugsscenarier, nye features etc. hvor kan jeg så komme med dem?

Hvis du har input eller gode ideer til forbedringer af pengegaver, så send din idé til brainstorm@mobilepay.dk.

Pengegaver med MobilePay er et e-penge-produkt. Hvad betyder det?

Pengene bliver holdt elektronisk i MobilePay som e-penge, men bliver udbetalt som helt normale penge. Du kan betale med e-penge i butikker, der har MobilePay MyShop, sende pengene til din egen MobilePay eller til en privat bankkonto. Du kan læse mere om e-penge i vores betingelser.

Får jeg renter af pengene, der står i MobilePay fra pengegaver?

Nej, da MobilePay ikke er en bank, er der ikke tale om et indlån. Derfor modtager du heller ikke renter af det beløb, du har pengegaver for.

Påvirker en pengegave mine beløbsgrænser i MobilePay?

Ja, både når du giver en Pengegave, og når du som modtager af en Pengegave udbetaler eller bruger pengene, vil det påvirke din årlige og daglige beløbsgrænse.

Jeg kan ikke se ’Gaver’ i MobilePay-menuen?

Du skal have den seneste version af MobilePay for at kunne se ’Gaver’ i menupunktet. Gå ind i AppStore eller GooglePlay og opdater til den seneste version af appen.

Hvorfor skal jeg godkende handelsbetingelser og betale moms?

Når du køber en animation, skal du betale moms af beløbet og godkende handelsbetingelserne.