MobilePay spørgsmål og svar pr. 01.06.2020


Fakta

Hvem administrerer vores gruppe?

Alle gruppemedlemmer kan invitere nye medlemmer til gruppen. Og alle gruppemedlemmer kan lægge nye beløb ind og forlade gruppen, når de ønsker det. Det er således op til jer selv at administrere gruppen.

Hvilken kurs bruger valutaomregneren?

Når du indtaster et beløb i en fremmed valuta, så  vil det autmatik blive omregnet til danske kroner. Omregningen sker ved brug af Nationalbankens middelkurser. Kurserne bliver opdateret ca. en gang i døgnet.  

Hvordan sletter jeg en gruppe?

Du sletter en gruppe ved at slette dig selv fra gruppen. Dette kan du gøre under gruppens indstillinger, som du finder ved at trykke på det lille tandhjul i øverste højre hjørne.  Derinde trykker du på skraldespanden ud for dit navn for at slette dig. Du kan ikke slette dig selv, hvis du står til at modtage eller skylder penge.

Gruppen slettes automatisk, når der ikke er flere medlemmer tilbage i den.
Har I afregnet uden om WeShare/MobilePay, så et eller flere medlemmer stadig står til at skylde eller modtage penge, kan det være nødvendigt at slette alle tilbageværende udgifter, så gruppen går i nul. Derefter kan de resterende medlemmer slettes fra gruppen.

 

Hvordan sletter jeg WeShare?

Klik på 'Slet min profil' under din profil. Vær opmærksom på, at alle data, der er indtastet i appen, vil blive slettet.

Du finder din profil ved at klikke på dit navn i øverst til venstre på oversigtsiden.


Hvorfor skal jeg opdatere min iPhone eller Android-telefon?

Vi opdaterer løbende WeShare af tekniske og sikkerhedsmæssige årsager. Af samme grund stopper vi med at udvikle WeShare til iPhones med styresystemer ældre end version iOS 10.0 og Android telefoner med styresystemer ældre end version 5.0. Dette træder i kraft fra den 30. november.

Hvis du vil blive ved med at bruge WeShare efter denne dato, skal du altså opdatere dit styresystem.

Hvis du har en iPhone, kan du tjekke, om der er en opdatering til iOS på din telefon. Gå ind i 'Indstillinger', 'Generelt' og 'Softwareopdatering'. 

Bemærk, at det på ældre telefoner kan være nødvendigt at opdatere via iTunes på en computer.